ESS-kwaliteitslabel

Groeien als bedrijf en als mensen

Bij Eribel geloven wij in het belang van levenslang leren en in de talenten die in iedereen schuilen. Daarom investeren we onafgebroken in bij- en omscholing. Eribel engageert zich bovendien voor diversiteit op de werkvloer met het oog op het welzijn van al onze medewerkers. Alleen zo kunnen we groeien – Eribel als bedrijf en onze mensen als werknemers. Om die redenen krijgen we de steun en erkenning van het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Sociale, duurzame economie

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) stimuleert Vlaamse organisaties zoals Eribel om de arbeidsmarkt te versterken en de werkgelegenheid te vergroten. Het fonds helpt mensen omscholen naar een nieuwe job of begeleidt hen bij het zoeken naar een eerste baan. Bedrijven krijgen ook hulp bij het vinden van de juiste werk-privébalans voor hun medewerkers. Kortom: het ESF helpt bedrijven een sociale, duurzame economie te realiseren.

Arbeidsorganisatie

Een gezond bedrijf begint bij een gezonde arbeidsorganisatie. Ook op dit vlak reikt het ESF de ondernemingen steun aan. Het gaat hierbij om de manier waarop de leidinggevenden de organisatie inrichten en bezielen, een strategie ontwikkelen met ruime aandacht voor hun mensen en de partners met wie ze samenwerken, de middelen oordeelkundig inzetten én uiteindelijk de sleutelactiviteiten van de organisatie vertalen in processen.