Wie zijn wij?

Binnendeuren voor utiliteitsbouw

Group Eribel is een toonaangevende producent en ontwikkelaar van technische binnendeurgehelen voor de utiliteitsbouw. We bieden onze klanten een totaaloplossing op maat aan, van ontwerp en ontwikkeling over productie, levering en montage tot onderhoud en service. Alle producten, van deuren in metalen of houten omlijstingen tot lambriseringen, voldoen aan de strengste eisen op het vlak van brandwering (RF), geluiddemping en inbraakvertraging.

Uniek concept: droge montage

De grote kracht van Group Eribel schuilt in ruim 40 jaar ervaring en in onze innovatiekracht. Een van onze kernproducten is de droog gemonteerde metalen omlijsting, met een brandweerstand van dertig (RF30) en zelfs zestig minuten (RF60). Het unieke drogemontageproces vertaalt zich in een aanzienlijke tijds- en efficiëntiewinst op de werf. Bovendien wordt de omlijsting gemonteerd tijdens de afwerkingsfase, wat het risico op beschadiging aanzienlijk verkleint.

Duurzame partner

Als familiale kmo stelt Group Eribel een honderdtal medewerkers tewerk in Hoogstraten, Lommel en Relegem. Jaar na jaar blijven onze activiteiten groeien, gedreven door onze passie voor innovatie. Wij zijn trots op onze verwezenlijkingen, maar rusten nooit op onze lauweren. Dankzij onze gedreven en flexibele werknemers is Group Eribel een betrouwbare partner met veel aandacht voor klantentevredenheid, service, open communicatie en duurzame relaties.

Integrale aanpak

Met een productie van meer dan 80.000 deurgehelen per jaar biedt Group Eribel de meest veeleisende klanten een totaaloplossing aan (inclusief plaatsing via Vernibouw) waarbij alle producten voldoen aan de strengste Europese eisen op het vlak van brandwering, geluiddemping en inbraakvertraging. Nu we het volledige ‘deurproces’ beheersen, van ontwerp en ontwikkeling over productie, levering en montage tot onderhoud en service, ligt de weg open naar verdere innovatie.