Eribel en Talentenwerf openen nieuwe deuren voor jou!

Vernibouw- Campens, dochteronderneming van Group Eribel, neemt deel aan Talentenwerf. 

Wat is talentenwerf?
Talentenwerf vult knelpuntvacatures in de Antwerpse bouwsector in via gerichte opleidingen op de werf. Wij stellen een werkplek ter beschikking, leiden mee op en delen onze kennis, om zo de perfect passende werkkrachten te vormen. Talentenwerf coördineert het volledige opleidingstraject. Zij ondersteunen bij de selectie, de opleiding en dit tot aan de aanwerving. 
 
Hoe gaat dit in zijn werk?
Het traject dat wij met talentenwerf aanbieden heeft als doel de kandidaten over een periode van 4 maanden op te leiden tot monteur van brandwerende binnendeuren. Dit traject begint met een infosessie waarbij de opleiding en de job in kwestie worden voorgesteld. De volgende stap is een bezoek aan een werf waar de kandidaten van dichtbij kennis kunnen maken met het beroep. Enkele dagen later volgt er een selectieproef. De kandidaten die hiervoor slagen kunnen dan aan de verschillende delen van de opleiding beginnen.
https://www.youtube.com/watch?v=LZw0q6aDblI
 
Interesse?
Voor deze opleiding zijn wij op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn om deze job te leren. 
Indien je interesse hebt om deel te nemen kan je jezelf via volgende link inschrijven:
https://eribel.youcanbook.me/
Hier vind je tevens ook bijkomende informatie terug over de opleiding en het traject dat u door Vernibouw-Campens en talentenwerf wordt aangeboden.
Met uw vragen over dit traject kan u ook steeds terecht bij de consulent van talentenwerf via telefoonnummer 03 224 78 05